Primele capturi de ecran din Android 5.0 Lollipop pentru Samsung Galaxy Note 4 ajung pe web

Autor:  | Publicat în:  Samsung 1.564 ori
<b>Primele capturi de ecran din Android 5.0 Lollipop pentru Samsung Galaxy Note 4 ajung pe web</b>După ce anterior puteam admira în cadrul unor materiale foto și video, interfața din Android 5.0 Lollipop pentru o serie de terminale Samsung, astăzi pe web ajung și primele astfel de capturi de ecran ce ne prezintă noua versiune Android rulând pe...

După ce anterior puteam admira în cadrul unor materiale foto și video, interfața din Android 5.0 Lollipop pentru o serie de terminale Samsung, astăzi pe web ajung și primele astfel de capturi de ecran ce ne prezintă noua versiune Android rulând pe proaspătul phablet Samsung Galaxy Note 4.

Din câte putem vedea, acest update aduce ca și în cazul celorlalte device-uri, un nou sistem de notificări, cât și o interfață cu elemente ce folosesc stilul Material Design. De asemenea, fiind vorba de un pachet software modificat de către producător, vom primi o versiune de Android 5.0 peste care este aplicată interfața TouchWiz Nature UX 3.0.

Potrivit ultimelor informații, se așteaptă ca acest update la Android 5.0 să sosească la început pentru Samsung Galaxy S5, urmat ulterior și de către Galaxy Note 4, actualizări ce vor fi distribuite de către compania sud-coreeană până la sfârșitul acestui an.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×