Primele imagini reale cu telefonul Motorola cu camera Kodak

Autor:  | Publicat în:  Motorola 1.499 ori
<b>Primele imagini reale cu telefonul Motorola cu camera Kodak</b>Au aparut primele imagini reale cu noul telefon-camera de la Motorola dotat cu modul de camera branduit Kodak. Acesta promite sa rivalizeze cu alte handseturi din aceeasi clasa, produse de Sony Ericsson, LG, Nokia sau Samsung. Camera telefonului are o...

Au aparut primele imagini reale cu noul telefon-camera de la Motorola dotat cu modul de camera branduit Kodak. Acesta promite sa rivalizeze cu alte handseturi din aceeasi clasa, produse de Sony Ericsson, LG, Nokia sau Samsung.

Camera telefonului are o rezolutie de 5 megapixeli si poarta amprenta celor de la Kodak, in ce priveste calitatea, in acelasi fel in care si camerele telefoanelor Sony Ericsson si Nokia sunt definite de lentilele Carl-Zeiss. Ultimele zvonuri au anuntat ca numele acestui telefon va fi Motorola ZN5, dar pana la un anunt oficial nu ne putem pronunta asupra sa. In mai 2007 Kodak anunta pentru prima oara ca planuieste sa lanseze propriul sau senzor CMOS.

Acesta urma sa fie inclus intr-o linie de telefoane Motorola, iar initiativa pare a se fi concretizat prin intermediul lui ZN5. Anuntul de anul trecut a fost facut la conferinta JPMorgan Technology din Boston, de catre presedintele companiei Kodak, Antonio Perez. Recent, partenerii celor de la Motorola au afirmat ca vor include aceeasi tehnologie si pe urmatoarele telefoane, ce urmeaza a fi lansate in prima jumatate a lui 2008.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×