De ce are HTC One 2014 cameră duală În spate? O broșură a unui operator australian da răspunsul!

1.349 ori
<b>De ce are HTC One 2014 cameră duală În spate? O broșură a unui operator australian da răspunsul!</b>Multă vreme am fost în ceață cu privire la camera de pe noul HTC One, apoi am văzut și primele imagini care confirmau prezența unei camere duale. Acum aflăm prin intermediul unei broșuri a unui operator australian de ce a fost...

Multă vreme am fost în ceață cu privire la camera de pe noul HTC One, apoi am văzut și primele imagini care confirmau prezența unei camere duale. Acum aflăm prin intermediul unei broșuri a unui operator australian de ce a fost aleasă această modalitate de captură.

Telstra e operatorul în cauză, iar mai sus vedeți broșura, care confirmă și un nume provizoriu pentru noul flagship: "Noul HTC One". Camera sa este numită "Duo Camera" și îi permite utilizatorului să aleagă un punct de focalizare și să creeze efecte bokeh. Vom putea folosi și efecte 3D, iar conceptul de focalizare reglabilă a devenit popular prin intermediul aplicației Refocus de la Nokia, dar și al funcțiilor similare de pe Xperia Z2 și Galaxy S5.

Camera Duala a lui The All new HTC One

HTC One 2014 are avantajul a două camere pentru artificiile de focalizare, obținând rezultate mai bune decât rivalii săi probabil. Aceeași broșură mai menționează și un display Full HD de 5 inch, difuzoare BoomSound și o funcție de dublă apăsare pe ecran pentru ieșire din standby. Aparent în Australia acest produs va costă doar 760 de dolari, ceea ce nu sună chiar rău.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×