Sony Xperia T2 Ultra Își dezvăluie ambalajul Într-o serie de imagini

Autor:  | Publicat în:  Sony 846 ori
<b>Sony Xperia T2 Ultra Își dezvăluie ambalajul Într-o serie de imagini</b>Sony Xperia T2 Ultra este un model care la drept vorbind nici nu știam că există, el fiind pus în umbră de noile terminale Xperia Z2 și Xperia Z2 Tablet. Ei bine iată că astăzi vedem o serie de imagini cu acest device, ajunse pe web. &nbsp; E...

Sony Xperia T2 Ultra este un model care la drept vorbind nici nu știam că există, el fiind pus în umbră de noile terminale Xperia Z2 și Xperia Z2 Tablet. Ei bine iată că astăzi vedem o serie de imagini cu acest device, ajunse pe web.

E vorba mai degrabă despre ambalajul sau, decât despre terminal în sine. Avem de-a face cu versiunea Sony Xperia T2 Ultra (D53XX) dual SIM, destinată operatorului chinez China Unicom. T2 Ultra vine cu un display IPS 720p de 6 inch, o cameră de 13 MP și un procesor quad core Qualcomm Snapdragon MSM8928 de 1.4 GHz.

Sony Xperia T2 Ultra

Avem la dispoziție aici și un GPU Adreno 305, 1 GB RAM, 8 GB spațiu de stocare, din care 4.8 GB disponibili pentru utilizator. în zona frontală se afla o cameră de 1.1 MP, iar la interior o baterie de 3000 mAh. Mă aștept la un preț rezonabil pentru acest model, poate undeva la 300 de euro.

Sony Xperia T2 Ultra

⚡ Poți obține extra 20 euro pentru accesorii, cumpărând telefonul OnePlus 6T folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×