Hashtag ipocrizie: Samsung prezintă un prototip de telefon "tuns cu ciobul" în colţ

Autor:  | Publicat în:  Samsung 2.464 ori
<b>Hashtag ipocrizie: Samsung prezintă un prototip de telefon "tuns cu ciobul" în colţ</b>După ce i-a atacat pe cei de la Apple, ba chiar și pe cei de la Google pentru decupajele din zona superioară a ecranelor de pe telefoanele aduse pe piață iată că Samsung prezintă astăzi un prototip de smartphone cu ditamai decupajul în colț

După o lungă campanie de ironizare a celor de la Apple pentru breton, ba chiar şi ironizare a celor de la Google, cu al lor Pixel 3 XL cu breton, Samsung a reuşit să pice victima propriilor atacuri. Mai nou a apărut un prototip de telefon Samsung cu breton, ba chiar unul foarte inestetic.

Samsung

Respectivul prototip a fost prezentat în cadrul conferinţei Qualcomm care are loc în aceste zile în Hawaii. Acolo a apărut un telefon demo Samsung, propus de Verizon şi AT&T ca model de test 5G. Posibil să fie punct de pornire pentru Galaxy S10, dar nu băgăm mana în foc. Cert e că telefonul nu e deloc arătos şi are designul ascuns de o husă specială.

Ce vedem noi e că apare un soi de "breton" în colţ total inestetic. Personal am crezut întâi că acel colţ acoperit e mai degrabă din vina unei huse care ascunde decupajul Infity-O pentru camera duală selfie. Asta deşi cei prezenţi acolo afirmă că era un breton real (poza cover provenită de la o jurnalistă din SUA). Cei de la Engadget au văzut la faţa locului prototipul şi spun că Samsung era foarte secretoasă şi paranoică cu jurnaliştii din zonă.

Handsetul făcea streaming 4K prin reţeaua Verizon 5G pe un ecran mare din camera respectivă. În vreme ce se întâmpla asta, jurnaliştii nu aveau voie nici măcar să atingă telefonul. Înainte să criticăm prea tare designul, vă reamintesc că avem de-a face cu un prototip aici, deci probabil că modelul final nu va arăta astfel, în cazul lui Galaxy S10.

Ce e drept știam că vor fi mai multe variante de panou Infinity cu breton: O, V și U.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×