Aşa arată Android 9.0 Pie pe Galaxy Note 9; Firmware-ul cu Samsung Experience 10 scapă pe web (Download aici)

Autor:  | Publicat în:  Samsung 4.515 ori
<b>Aşa arată Android 9.0 Pie pe Galaxy Note 9; Firmware-ul cu Samsung Experience 10 scapă pe web (Download aici)</b>Cei care sunt nerăbdători să încerce firmware-ul Android 9.0 Pie pe smartphone-ul Samsung Galaxy Note 9 au posibilitatea ca de astăzi să instaleze o versiune leaked. Găsiți în articolul de față o serie de capturi extrase din OS unde observăm

Ştim că se lucrează din greu la actualizarea celor mai noi şi mai puternice telefoane Samsung la Android 9.0 Pie. Se va trece cu această ocazie şi la o nouă versiune de Samsung Experience, iar noua interfaţă a scăpat pe web printr-un leak de firmware. Ce e nou vedeţi mai jos.

Samsung Galaxy Note 9

Cei de la XDA Developers au pus mâna pe firmware-ul Android 9.0 Pie pentru Samsung Galaxy Note 9. Acest build aduce o schimbare de interfaţă, odată cu trecerea la Samsung Experience 10. E destul de diferit faţă de ce am văzut la Experience 9.5 ce venea preinstalat pe Note 9. Nouă interfaţă aduce o temă întunecată şi transparentă pentru zona de Quick Settings şi notificări.

Samsung Galaxy Note 9

Avem un nou ceas în lockscreen şi noi opţiuni pentru Always On Display. Launcherul are acum iconuri mai mari şi chiar unele pictograme noi. Aplicaţia Settings primeşte la rândul său modificari în ton cu noua interfaţă. Avem "cards" albe afişate pe fundal negru, iar odată cu trecerea la Night Mode şi ele devin întunecate.

Samsung Galaxy Note 9

Observăm că ferestrele şi mesajele au în unele cazuri colţuri rotunjite şi aruncăm o privire peste interfaţa din aplicaţii ca Mail, Calendar, Clock şi altele de gen. Contrastul puternic între alb şi negru şi în general abundenţa de fundaluri negre sau gri închis oferă extra eleganță interfeţei. Cine e curajos şi are chef de experimente are aici un tutorial despre cum să îşi pună acest firmware pe Note 9 cel cu Snapdragon.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×