Defectele lui HTC Touch

Autor:  | Publicat în:  HTC 4.714 ori
<b>Defectele lui HTC Touch</b>Telefoanele cu touchscreen sunt ultima moda, desi exista deja de cativa ani, totusi de abia acum producatorii au inteles ca degetele sunt mai utile in cazul acestor terminale decat un stylus. In secolul vitezei concurenta producatorilor de terminale a...

Telefoanele cu touchscreen sunt ultima moda, desi exista deja de cativa ani, totusi de abia acum producatorii au inteles ca degetele sunt mai utile in cazul acestor terminale decat un stylus.

In secolul vitezei concurenta producatorilor de terminale a devenit mai acerba si am putut vedea anuntul celor de la Apple in legatura cu iPhone in ianuarie, urmat de lansarea lui LG Prada si acum sosirea lui HTC Touch. Atat LG Prada, cat si HTC Touch, au ajuns pe piata mai devreme decat iPhone, oferind teoretic o gama de functii similare cu cele ale terminalului de la Apple. Desi Touch include sistemul de control TouchFlo, care poate face diferenta intre un stylus si o apasare cu degetul, se pare ca tot ceea ce aduce nou este sistemul de control atasat unei inferfate standard Windows Mobile 6.

Evident sistemul este prezent, dar nu este nici pe departe la fel de avansat cum este cel folosit pentru terminalul celor de la Apple. Un defect al lui Touch este prezenta unei camere de 2 megapixeli, care nici macar nu se mai fabrica, cel putin cand vine vorba de camere digitale de sine-statatoare. In acel domeniu, standardul nou este deja 12 megapixeli. Un mic sfat pentru producatorii smartphone-urilor: oferiti publicului cel putin o camera de 5 megapixeli si veti observa o schimbare la capitolul vanzari.

Revenind la HTC Touch, acesta nu sta excelent nici la capitolul memorie, avand doar 1GB de memorie interna, cu posibilitatea de a adauga carduri de memorie microSD de pana la 2GB. Astfel, noul terminal HTC nu se compara cu memoria lui iPhone, disponibil in 2 variante: cea de 4, respectiv 8GB. Un alt defect important important, intalnit si in cazul lui iPhone, care se regaseste si la HTC Touch, este lipsa conectivitatii 3G, un feature important pentru un smartphone al anului 2007, care doreste sa rivalizeze cu cele mai noi terminale de la Nokia, dotate cu 3G.

Iata ca progresul nu este atat de mare, pe cat este puterea de marketing a unui produs. Entuziasmul produs de lansarea unui terminal, dispare la descoperirea primelor sale defecte, in special in cazul celor majore. Vom pati la fel cu iPhone? Raspunsul pe 29 iunie!

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×