Harry Potter pe telefonul mobil, prin EA

Autor:  | Publicat în:  Jocuri 1.749 ori
<b>Harry Potter pe telefonul mobil, prin EA</b>Electronic Arts si Warner Bros. Digital Distribution au anuntat un parteneriat, in urma caruia va rezulta un nou joc Harry Potter, de data aceasta unul destinat telefoanelor mobile. Jocul ales pentru aceasta portare pe mobil este Harry Potter and the...

Electronic Arts si Warner Bros. Digital Distribution au anuntat un parteneriat, in urma caruia va rezulta un nou joc Harry Potter, de data aceasta unul destinat telefoanelor mobile. Jocul ales pentru aceasta portare pe mobil este Harry Potter and the Order of the Phoenix.

In acest joc il vom gasi pe Harry, gata de cel de-al cincilea an de studiu la Hogwarts si infruntandu-l pe diabolicul Voldemort cu ajutorul amicilor sai. Harry Potter and the Order of the Phoenix, pentru telefoanele mobile a fost creat de catre studiourile britanice EA Mobile, fiind disponibil in Europa din data de 15 iunie si in SUA de pe 26. Veti putea cumpara acest nou joc de la operatorii wireless disponibili pe continent si veti putea descarca si o serie de wallpaper-uri si sonerii, create special pentru fanii lui Harry Potter.

Harry Potter este o serie de succes, avand vanzari destul de mari, in variantele sale pentru PC si console si  banuim ca va inregistra acelasi succes si in varianta sa mobila. Din screenshotul de mai sus, putem deduce ca jocul arata destul de bine, pentru un titlu destinat mobilelor si suntem curiosi sa vedem sistemul sau de gameplay. Avand in vedere ca aceasta celebra serie se bucura de mult succes in Romania, ne asteptam ca jocul sa fie destul de popular in special printre membrii publicului tanar.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×