Deja actualizat! BlackBerry 10.1 va aduce numeroase funcții noi și modificări

1.013 ori
<b>Deja actualizat! BlackBerry 10.1 va aduce numeroase funcții noi și modificări</b>Nici nu s-au lansat bine terminalele BlackBerry 10 și deja se pregătește un update de software, la versiunea BlackBerry 10.1. Dezvoltatorii au deja sansa să lucreze cu BlackBerry 10.1 SDK (10.1.0.1483) și cu această ocazie aflăm și noi ce...

Nici nu s-au lansat bine terminalele BlackBerry 10 și deja se pregătește un update de software, la versiunea BlackBerry 10.1. Dezvoltatorii au deja sansa să lucreze cu BlackBerry 10.1 SDK (10.1.0.1483) și cu această ocazie aflăm și noi ce pregătește compania canadiană pentru noul release.

Deocamdată SDK-ul 10.1 a parvenit doar dezvoltatorilor și nu este finisat încă. Pe lista de funcții noi și update-uri se afla opțiunea HDR pentru cameră, mesagerie PIN to PIN integrată în BlackBerry Hub și editarea de APN. Sublinierile de text atunci când se realizează autocorectarea în cadrul tastaturii vor fi verzi și nu albastre și mai aflăm că e mai ușor să selectezi text acum cu mecanismul "Text Picker", care face trecerea între litere.

Meniul de partajare va fi acum negru și veți putea dezactiva și alertele pentru anumite aplicații. în BlackBerry OS 10.1 va fi mai ușor să căutați actualizări în BlackBerry World și tot cu ocazia sosirii noului software, vom putea debloca complet telefonul folosind butonul On/OFF. BlackBerry World va primi cupoane cu oferte, iar aplicațiile instalate vor putea fi deschise direct din BlackBerry World.

Cam acesta ar fi un changelog rapid pentru noul release, care nu are încă o dată de lansare. Cum sună aceste funcții?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×