Dell intra pe piata smartphone-urilor cu orice pret; planuieste achizitii de companii

1.150 ori
<b>Dell intra pe piata smartphone-urilor cu orice pret; planuieste achizitii de companii</b>Chiar daca marii operatori au respins prototipurile de smartphone-uri Dell, pe motiv ca le lipsea personalitatea, producatorul de PC-uri nu renunta la intrarea pe piata terminalelor mobile. CEO-ul Michael Dell a afirmat recent intr-un discurs tinut la...

Chiar daca marii operatori au respins prototipurile de smartphone-uri Dell, pe motiv ca le lipsea personalitatea, producatorul de PC-uri nu renunta la intrarea pe piata terminalelor mobile.

CEO-ul Michael Dell a afirmat recent intr-un discurs tinut la Tokyo ca firma sa ia in calcul lansarea unor terminale cu ecrane de mici dimensiuni, dar ca nu are inca un anunt oficial de facut. Dupa respingerea prototipurilor, analistii au speculat ca Dell va achizitiona un producator de handseturi, gen Palm pentru a castiga o prezenta activa in industria mobila.

Dell a reamintit presei ca in ultimii 3 ani a integrat suport 3G pe notebook-urile sale si ca are deja numeroase intelegeri cu operatorii de telefonie mobila, in privinta acestor produse, astfel ca realizarea unor smartphone-uri nu este exclusa. De asemenea, aflam ca acest producator de PC-uri monitorizeaza cu atentie "ecosistemele" formate in jurul terminalelor celebre produse de Apple, Google si Nokia.

Via: [Washingtonpost.com]

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×