Un prototip de telefon Motorola cu Android la bord, scapat pe net si... la scoala

Autor:  | Publicat în:  Motorola 1.860 ori
<b>Un prototip de telefon Motorola cu Android la bord, scapat pe net si... la scoala</b>Stim deja ca telefoanele Motorola ce ruleaza Android reprezinta noua abordare a producatorului american, astfel ca nu ne surprinde sa vedem un prototip al unui astfel de telefon. Ce ne surprinde insa e povestea din spatele acestei "scapari". &nbsp; &nbsp;...

Stim deja ca telefoanele Motorola ce ruleaza Android reprezinta noua abordare a producatorului american, astfel ca nu ne surprinde sa vedem un prototip al unui astfel de telefon. Ce ne surprinde insa e povestea din spatele acestei "scapari".

Aparent, prototipul din imaginea de mai sus ar fi fost scos din fabrica Motorola de catre un angajat, pentru ca apoi sa fie oferit copilului sau, care l-a folosit la scoala drept calculator pentru ora de matematica. Nu este aceasta cea mai ciudata poveste pe care ati auzit-o? Revenind la handset, avem de-a face cu un terminal cu design "patratos", cu o tastatura glisanta QWERTY si Android 2.1 la bord.

Modelul foloseste interfata MOTOBLUR si aminteste de handsetul Motorola Backflip, la capitolul look. Terminalul incorporeaza o camera de 3.2 sau 5 megapixeli, iar informatii cu privire la acest prototip, care ar putea fi doar o opera in Photoshop, au fost scapate pe web de catre cei de la Droiddog.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×