Dell va produce din nou terminale mobile

914 ori
<b>Dell va produce din nou terminale mobile</b>Se pare ca Dell planuieste sa reintre in industria handheldurilor, iar compania ar putea colabora cu Foxconn Electronics pentru a dezvolta terminale bazate pe Windows Mobile, conform unor surse din Taiwan. Dell si-a reorganizat echipa din sectorul de...

Se pare ca Dell planuieste sa reintre in industria handheldurilor, iar compania ar putea colabora cu Foxconn Electronics pentru a dezvolta terminale bazate pe Windows Mobile, conform unor surse din Taiwan.

Dell si-a reorganizat echipa din sectorul de productie a terminalelor mobile, de cand l-a angajat pe Ron Garriques, fostul vice presedinte Motorola. Dell si-a accelerat miscarea catre segmentul terminalelor handheld, dupa anuntul recent al celor de la Acer, care au cumparat producatorul de smartphone-uri E-Ten. O astfel de mutare poate insemna ca acel concept de Android Phone, pe care vi-l prezentam intr-un articol anterior ar putea capata totusi contur.

Foxconn, un important partener Dell cauta tinere talente in tabara celorlalti producatori de handseturi, pregatindu-se sa primeasca setul de comenzi de la Dell. Printre terminalele rezultate din colaborarea celor 2 companii se numara si PDA-uri dotate cu GPS si smartphone-uri. Unul dintre rivalii principali ai Dell pe aceasta piata este HP, popular prin seria sa iPAQ.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×