Dell va produce din nou terminale mobile

939 ori
<b>Dell va produce din nou terminale mobile</b>Se pare ca Dell planuieste sa reintre in industria handheldurilor, iar compania ar putea colabora cu Foxconn Electronics pentru a dezvolta terminale bazate pe Windows Mobile, conform unor surse din Taiwan. Dell si-a reorganizat echipa din sectorul de...

Se pare ca Dell planuieste sa reintre in industria handheldurilor, iar compania ar putea colabora cu Foxconn Electronics pentru a dezvolta terminale bazate pe Windows Mobile, conform unor surse din Taiwan.

Dell si-a reorganizat echipa din sectorul de productie a terminalelor mobile, de cand l-a angajat pe Ron Garriques, fostul vice presedinte Motorola. Dell si-a accelerat miscarea catre segmentul terminalelor handheld, dupa anuntul recent al celor de la Acer, care au cumparat producatorul de smartphone-uri E-Ten. O astfel de mutare poate insemna ca acel concept de Android Phone, pe care vi-l prezentam intr-un articol anterior ar putea capata totusi contur.

Foxconn, un important partener Dell cauta tinere talente in tabara celorlalti producatori de handseturi, pregatindu-se sa primeasca setul de comenzi de la Dell. Printre terminalele rezultate din colaborarea celor 2 companii se numara si PDA-uri dotate cu GPS si smartphone-uri. Unul dintre rivalii principali ai Dell pe aceasta piata este HP, popular prin seria sa iPAQ.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×