Produse evoMAG.ro

Flash pe iPhone in sfarsit!

Autor:  | Publicat în:  Software 906 ori
<b>Flash pe iPhone in sfarsit!</b>Vestea zilei este cu siguranta faptul ca Adobe a castigat duelul cu Steve Jobs si va produce un player Flash special pentru iPhone. In timpul unei conferinte telefonice de astazi, Directorul Executiv Shantanu Narayen a afirmat "Consideram ca Flash este...

Vestea zilei este cu siguranta faptul ca Adobe a castigat duelul cu Steve Jobs si va produce un player Flash special pentru iPhone.

In timpul unei conferinte telefonice de astazi, Directorul Executiv Shantanu Narayen a afirmat "Consideram ca Flash este sinonim cu experienta Internet si dorim sa aducem Flash pe iPhone". Narayen a adaugat "Am evaluat softurile developerilor si consideram ca putem dezvolta un Flash player special pentru iPhone". Evident, asta inseamna ca Adobe va primi permisiunea de a utiliza proaspat-lansatul SDK, in ciuda eventualelor probleme de compatibilitate.

Mai ramane doar ca Silverlight sa primeasca suport de la Apple si un eventual iPhone 2 ar fi complet, cel putin la capitolul software si tehnologie Internet si multimedia. Intrebarea este, care e urmatorul pas in toata aceasta evolutia branduita cu simbolul "marului"? Doar Steve Jobs si ai sai stiu, dar daca iPhone s-a vandut in milioane de exemplare pana acum, oare versiunea sa upgradata va cuceri globul?

Crazy Days pe eMAG! (link de afiliat)
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×