Flash pe iPhone in sfarsit!

Autor:  | Publicat în:  Software 1.013 ori
<b>Flash pe iPhone in sfarsit!</b>Vestea zilei este cu siguranta faptul ca Adobe a castigat duelul cu Steve Jobs si va produce un player Flash special pentru iPhone. In timpul unei conferinte telefonice de astazi, Directorul Executiv Shantanu Narayen a afirmat "Consideram ca Flash este...

Vestea zilei este cu siguranta faptul ca Adobe a castigat duelul cu Steve Jobs si va produce un player Flash special pentru iPhone.

In timpul unei conferinte telefonice de astazi, Directorul Executiv Shantanu Narayen a afirmat "Consideram ca Flash este sinonim cu experienta Internet si dorim sa aducem Flash pe iPhone". Narayen a adaugat "Am evaluat softurile developerilor si consideram ca putem dezvolta un Flash player special pentru iPhone". Evident, asta inseamna ca Adobe va primi permisiunea de a utiliza proaspat-lansatul SDK, in ciuda eventualelor probleme de compatibilitate.

Mai ramane doar ca Silverlight sa primeasca suport de la Apple si un eventual iPhone 2 ar fi complet, cel putin la capitolul software si tehnologie Internet si multimedia. Intrebarea este, care e urmatorul pas in toata aceasta evolutia branduita cu simbolul "marului"? Doar Steve Jobs si ai sai stiu, dar daca iPhone s-a vandut in milioane de exemplare pana acum, oare versiunea sa upgradata va cuceri globul?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×