Telefonul Sang Da SD999 soseste cu o camera wireless

1.298 ori
<b>Telefonul Sang Da SD999 soseste cu o camera wireless</b>Terminalul din imaginea urmatoare este obisnuita clona asiatica, branduita cu logo Dopod si "Windows" in coltul din stanga-sus. Totusi, Sang DA SD999 are un atuu major, pe lista sa de feature-uri. Telefonul, care seamana leit cu un ASUS P750 se poate...

Terminalul din imaginea urmatoare este obisnuita clona asiatica, branduita cu logo Dopod si "Windows" in coltul din stanga-sus. Totusi, Sang DA SD999 are un atuu major, pe lista sa de feature-uri.

Telefonul, care seamana leit cu un ASUS P750 se poate conecta la o camera wireless dotata cu iluminare LED de la o distanta de 30 de metri. Persoanele care au testat telefonul si camera au observat ca aceasta conexiune nu mai functioneaza dupa 10 metri. Utilitatea acestei functii? Spionajul asupra anumitor persoane sau pur si simplu chatul pe Internet, asta daca va multumesc performantele unei camere mediocre. Camera despre care vorbim este un CMOS dotat cu mod "night vision", astfel ca veti avea privilegiul sa folositi acest gadget si noaptea.

Revenind la telefonul Sang Da SD999, el este dotat cu un display LCD cu diagonala de 3 inch, o camera cu rezolutie de 1.3 megapixeli, slot pentru carduri microSD si emulator NES. Este foarte probabil ca telefonul sa nu poposeasca vreodata in SUA sau Europa, ci doar in tarile din lumea a treia, sub un branding celebru, pacalind cumparatorii cu aceasta "super-camera".

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×