Demo in Flash al Windows Mobile 6!

Autor:  | Publicat în:  Windows Mobile 1.291 ori
<b>Demo in Flash al Windows Mobile 6!</b>Nesiguri in legatura cu sistemul de operare pe care il veti folosi pe telefonul mobil? Linux sau Symbian nu suna bine? Incercati aceste demo in Flash al lui Windows Mobile 6 pe care il puteti downloada de aici. Demo-ul va va arata tot ce poate sa faca...

Nesiguri in legatura cu sistemul de operare pe care il veti folosi pe telefonul mobil? Linux sau Symbian nu suna bine? Incercati aceste demo in Flash al lui Windows Mobile 6 pe care il puteti downloada de aici.

Demo-ul va va arata tot ce poate sa faca sistemul de operare de la Microsoft, implementand toate optiunile si setarile sale pe PC-ul dumneavoastra. De asemenea aceasta demonstratie poate fi folosita de oricine face reclama pentru Windows Mobile 6, pentru a-i dovedi performanta. Trei puncte esentiale sunt subliniate in versiunea Flash a programului: comunicatii mobile avansate, productivitate crescuta si performanta afacerilor prin intermediul telefoniei mobile.

Acest sistem de operare este adresat clientilor care doresc sa afle mai multe despre mesajele mobile, securitate, managementul terminalelor si capacitatile acestora. Demo-ul opereaza pe Windows 2000, Windows Server 2003, Windows Vista sau Windows XP si va trebui sa aveti Flash Player instalat pentru a-l putea folosi. Downloadul de 37.7MB va va fi util daca tocmai v-ati decis sa va schimbati sistemul de operare de pe telefonul mobil.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×