Gucci..., rival pentru LG Prada?

3.147 ori
<b>Gucci..., rival pentru LG Prada?</b>Telefoanele mobile si-au pierdut statutul de obiecte strict necesare pe care le purtam cu noi, devenind simboluri ale elegantei si chiar accesorii la moda. Totusi atasarea unui nume de mare designer in lumea modei unui telefon de succes, este un fenomen...

Telefoanele mobile si-au pierdut statutul de obiecte strict necesare pe care le purtam cu noi, devenind simboluri ale elegantei si chiar accesorii la moda.

Totusi atasarea unui nume de mare designer in lumea modei unui telefon de succes, este un fenomen care de abia incepe sa fie cunoscut, iar cel mai bun exemplu este Prada Phone, de la LG. Daca zvonurile sunt adevarate concurentii de la Gucci nu stau cu mana in san si sunt deja in tratative pentru un terminal care le va purta numele.

Nu stim inca posibile companii care s-ar putea implica in acest proiect, nici macar poza de mai sus nu pare foarte credibila. Suntem din nou in taramul zvonurilor, dar orice tentativa ar face Gucci in directia telefoanelor mobile, ar fi bine sa fie una de calitate, caci Prada Phone a pus stacheta destul de sus in acest domeniu.

Asteptam si alte case de moda sa se implice in proiecte similare, cu speranta sa avem in viitor terminale intitulate iVersace Phone sau poate Samsung Hugo Boss.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×