Denumiri alternative pentru iPhone Înainte de lansare: Tripod, Telepod, Mobi, iPad

Autor:  | Publicat în:  știri diverse 834 ori
<b>Denumiri alternative pentru iPhone Înainte de lansare: Tripod, Telepod, Mobi, iPad</b>iPhone a fost și rămâne un fenomen în lumea smartphone-urilor. A schimbat totul. Viziunea Apple asupra unui smartphone a dus la schimbări profunde în piață. Sunt multe elemente care individualizează un telefon Apple: simplitate la nivel de...

iPhone a fost și rămâne un fenomen în lumea smartphone-urilor. A schimbat totul. Viziunea Apple asupra unui smartphone a dus la schimbări profunde în piață. Sunt multe elemente care individualizează un telefon Apple: simplitate la nivel de interfață, funcționare fără lag, multe aplicații optimizate în App Store și ar mai fi câteva de adăugat.

Ken Segall a avut un rol pe partea de marketing la Apple și a relevat de curând o parte dintre numele luate în calcul pentru iPhone. Alternativele sunt hazlii: Tripod, Telepod, Mobi sau iPad. în cele din urmă au ales ultimul termen pentru tableta lansată în 2010.

Tripod avea cele mai mari șanse să fie ales. Prin acest nume se subliniau trei elemente pe care Apple dorea să le evidențieze la noul telefon. Cele trei erau partea de telefon / telefonie, face și ce știe un iPod cât și oferă acces rapid la internet.

Telepod reprezenta acronimul forțat de la Telephone și iPod. Era și convergența a doua device-uri pe care noul smartphone le îngloba într-un mod fericit. Știți că iPhone era deja licențiat de  către Cisco și a avut loc un proces și s-a ajuns în cele din urmă la o înțelegere amiabilă între cele două părți.

iPhone mi se pare denumirea logică și mai ales că așa a mers pe un fir logic: iPod, iPhone, iPad. Steve Jobs a declarat la un moment dat că iPad a fost în lucru cu mult înainte de iPhone, dar nu-i găseau o nișă concludentă.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×