Funcțiile Ultrapixel și Blinkfeed vor ajunge și pe terminalele midrange de la HTC

Autor:  | Publicat în:  HTC 1.150 ori
<b>Funcțiile Ultrapixel și Blinkfeed vor ajunge și pe terminalele midrange de la HTC</b>Suntem la doar câteva săptămâni distanță de debutul lui HTC One și deja începem să aflăm detalii interesante despre tehnologiile de la bordul sau. Ei bine, se pare că Blinkfeed și Ultrapixel vor ajunge și pe terminalele midrange viitoare de...

Suntem la doar câteva săptămâni distanță de debutul lui HTC One și deja începem să aflăm detalii interesante despre tehnologiile de la bordul sau. Ei bine, se pare că Blinkfeed și Ultrapixel vor ajunge și pe terminalele midrange viitoare de la HTC, deși nici un M4 sau G2 nu au fost prezentate la MWC 2013, așa cum ne așteptăm.

 
Detaliile despre tehnologiile mai sus menționate vin chiar de la Phil Robertson, șef al HTC UK și Irlanda, care le-a dezvăluit într-un interviu cu Omio. Ce-i drept Blinkfeed poate ajunge pe orice terminal mobil cu dotări rezonabile la oră actuală, de vreme ce este doar o funcție software, în vreme ce Ultrapixel e puțin mai complicat, deoarece e posibil să implice și ceva dotări hardware.  
 
Phil Robertson afirmă că Sense este miezul experienței unice Android pe care HTC o oferă, iar BlinkFeed este în centrul inovației de această data. Aflați și că Ultrapixel are nevoie de un terminal cu CPU quad core și de un chip de imagine dedicat pentru a funcționa, deci cere anumite handseturi cu anumite dotări. O veste bună pentru viitorii cumpărători de modele midrange HTC este că Phil a amintit tuturor că HTC One V are același chip pentru cameră că și HTC One X, deci se poate să vedem și un model cu Ultrapixel accesibil că preț.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×