Google oferă teasere pentru Pixel 3! Sunt dezvăluite și cele 3 variante de culoare în care sosește flagship-ul

1.446 ori
<b>Google oferă teasere pentru Pixel 3! Sunt dezvăluite și cele 3 variante de culoare în care sosește flagship-ul</b>Vedem astăzi noi teasere din partea celor de la Google pentru seria de terminale Pixel 3, imagini care ne dezvăluie variantele de culoare în care vor sosi modelele Pixel 3 și Pixel 3 XL. Printre acestea se află celebrul negru, alb, dar și o a 3-a

După o perioadă plină de leak-urile lui Pixel 3 XL am aflat că lansarea telefonului este programată pentru ziua de 9 octombrie, iar acum descoperim și materiale teaser. În ultimele ore cei de la Google au promovat în mediul online imagini ce par a dezvălui variantele de culoare în care vor sosi cele două flagship-uri G din acest an, fiind vorba despre Pixel 3 și despre modelul cu diagonală mai mare numit Pixel 3 XL.

Pixel 3

Aflăm pe această cale că duo-ul de terminale va sosi în nuanțe precum alb, negru, dar și într-o variantă de albastru pal similar cu cel văzut anul trecut pe Pixel 2 "Kinda Blue". Le vedeți pe toate în imaginea de mai sus și puteți observa totodată că la nivel de look cel puțin panoul spate nu va suferi schimbări majore, având același setup în două tonuri, cu o zonă superioară de sticlă și o zonă secundară din metal. 

Ca dotări se pare că aceste telefoane ne vor aduce o singură cameră foto în spate, 4 GB de RAM și procesor Snapdragon 845. Modelul mai mic va avea un ecran de 5.4 inch, în vreme ce varianta XL va oferi ecran de 6+ inch cu decupaj în zona de sus. Vom primi și difuzoare stereo și rămâne de văzut dacă apare și încărcare wireless în ecuație.

Ca un fapt divers aflați că în online se vorbește despre o teorie a conspirației și că toate acele leak-uri ale lui Pixel 3 XL au fost controlate de Google pentru a vedea ce părere are publicul despre telefon. Plângerile la adresa uriașului decupaj au curs pe forumuri și ar fi chiar surprinzător să vedem un Pixel 3 XL fără acest breton.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×