Descarcă acum Google+ pe tabletă/telefon Android! Iată cum arată aplicația pe Motorola Xoom! (Video)

2.455 ori
<b>Descarcă acum Google+ pe tabletă/telefon Android! Iată cum arată aplicația pe Motorola Xoom! (Video)</b>Fiindcă tot am avut tableta Motorola Xoom la îndemână (recenzie aici), m-am gândit să vă fac o scurtă prezentare a aplicației pentru Android Google+. Pe aceasta o puteți descărca de aici cu încredere, iar din clipul de mai jos aflați...

Fiindcă tot am avut tableta Motorola Xoom la îndemână (recenzie aici), m-am gândit să vă fac o scurtă prezentare a aplicației pentru Android Google+. Pe aceasta o puteți descărca de aici cu încredere, iar din clipul de mai jos aflați funcțiile aplicației.

în cazul în care nu aveți încă un cont Google+, vă recomand să încercați serviciul de socializare oferit de Google, deoarece el este cu siguranță un rival pentru Facebook și poate chiar mai mult. Puteți să cereți invitații la Google+ și vi le vom oferi, iar pentru a vă face o idee cu privire la evoluția serviciului, aflați că el deja are 18 milioane de conturi activate.

Iată cum arată contul Mobilissimo.ro, contul meu și cel al colegului Emil Dragota. în ce privește aplicația Google+ testată pe Xoom, ea se vede excelent și pe ecranul de 10.1 inchi al tabletei și vine cu opțiunile principale Stream, Photos, Circles, Huddle și Profile. Din Stream aflați ce au mai postat persoanele din cercurile dumneavoastră de prieteni, fiecare postare având și opțiunea de a-i oferi un +1.

Descarcă acum Google+ pe tabletă/telefon Android! Iată cum arată aplicația pe Motorola Xoom! (Video)

Aplicatia are si un widget special, care face accesibile functiile sale principale.

Descarcă acum Google+ pe tabletă/telefon Android! Iată cum arată aplicația pe Motorola Xoom! (Video)

Puteți posta și fotografii noi realizate cu tableta dacă doriți, iar prin Huddle veți comunica rapid cu un grup de persoane. Huddle a primit și o aplicație separată, se pare, iar funcția Hangout nu a fost deocamdată inclusă în acest soft. Mai multe detalii despre utilizarea aplicației aflați mai jos:

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×