Descarcă gratuit Adobe Photoshop CS6 beta, acum cu o nouă interfața și 65 de funcții noi

Autor:  | Publicat în:  Adobe 1.113 ori
<b>Descarcă gratuit Adobe Photoshop CS6 beta, acum cu o nouă interfața și 65 de funcții noi</b>La 2 ani de la ultima versiune de Photoshop lansată de Adobe se pare că ne pregătim de un nou release, de această dată Photoshop CS6. Acesta este disponibil chiar acum prin download gratis, în varianta beta deocamdată. Aceasta aduce nu mai puțin...

La 2 ani de la ultima versiune de Photoshop lansată de Adobe se pare că ne pregătim de un nou release, de această dată Photoshop CS6. Acesta este disponibil chiar acum prin download gratis, în varianta beta deocamdată. Aceasta aduce nu mai puțin de 65 de funcții create folosind feedback-ul publicului, inclusiv un nou tool pentru crop și opțiuni mai ample de editare video.

Mai avem și opțiuni precum auto recovery, posibilitatea de a căuta anumite layere si vom găsi aceleași tool-uri vectoriale din Illustrator în noul Photoshop și un algoritm actualizat pentru fiecare slider din pluginul Camera Raw 7.0. Adobe Photoshop CS6 vă scutește și de pierderea proiectelor la care ați muncit atât de mult, salvând în fundal pe măsură ce lucrați. O altă modificare de menționat este la nivel de tool Liquify, care are acum o mărime de brush mai mare, în varianta maximă și funcționează în timp real, astfel că puteți vedea aplicarea brush-ului pe poză foarte rapid.

Descarcă gratuit Adobe Photoshop CS6 beta, acum cu o nouă interfața și 65 de funcții noi

Noua interfață a acestui release Photoshop implică un fundal închis la culoare (standard), dar vă puteți personaliza experienta după pofta inimii. Iconurile și meniurile sunt mai bine aranjate acum și se pare că acest Photoshop vă va cere se fiți conectați la Internet pe cât de mult posibil pentru a beneficia de toate funcțiile sale și de un suport mai eficient. CS6 aduce și suport pentru formatul BIGTIFF, suportă adâncimi de bit mai mari în fișierele TIFF și permite utilizatorului să aleagă abordarea transparenței în OpenEXR pentru fișierele deschise.

Dacă vreți să aflați ce s-a schimbat la nivel de layere și de setări, atunci aruncați o privire pe changelong-ul complet la Engadget.

Descarcă gratuit Adobe Photoshop CS6 beta, acum cu o nouă interfața și 65 de funcții noi

Download Photoshop CS6.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×