Următorul iPhone ar putea avea ecran de 4.6 inch, tot la nivel Retina

952 ori
<b>Următorul iPhone ar putea avea ecran de 4.6 inch, tot la nivel Retina</b>Acum că noul iPad este deja disponibil în majoritatea țărilor mari din lume, a venit momentul să dăm frâu liber zăgazului de zvonuri despre iPhone 5 sau cum deja se vehiculează "Noul iPhone". Astăzi Reuters acoperă subiectul insistând pe...

Acum că noul iPad este deja disponibil în majoritatea țărilor mari din lume, a venit momentul să dăm frâu liber zăgazului de zvonuri despre iPhone 5 sau cum deja se vehiculează "Noul iPhone". Astăzi Reuters acoperă subiectul insistând pe implementarea unui display Retina de 4.6 inch, deși îmi vine foarte greu să cred că tradiționalista și în același timp modernă companie Apple ar schimba formatul după atât de mulți ani.

Surse din presa coreeană afirmă că au informații că noul iPhone va fi lansat în trimestrul 2 al acestui an și că noul handset va avea un display de 4.6 inch. Sunt înclinat mereu să plec urechea la zvonurile coreene despre terminale Apple, de vreme ce americanii își primesc ecranele și alte componente de la partenerii lor din această țară asiatica. Aceeași sursă asiatică afirmă că la Cupertino au început deja comenzile de componente pentru noul iPhone. LG Display și Samsung Electronics, principalii furnizori de hardware pentru Apple au refuzat să comenteze cu privire la aceste informații.

Samsung este cel mai mare rival al celor de la Apple si pregătește de asemenea un telefon flagship, Samsung Galaxy S III, care se zvonește că va veni cu un ecran de 4.7 inch, deci ar avea sens ca un posibil "telefon al anului 2012" să concureze în aceeași gamă de diagonală. Numiți asta instinct sau numiți-o cum vreți, dar am o presimțire că iPhone 5 va fi cu adevărat revoluționar. Eu tind să cred că zvonurile care afirmă că Steve Jobs nu s-a implicat în proiectul iPhone 4S, ci doar în cel iPhone 5 sunt reale și că vom vedea ceva special la vară/toamna. Voi ce ați vrea de la noul iPhone?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×