Produse evoMAG.ro

Descarca muzica prin Google si rivalul sau pentru iTunes; serviciul va sosi de sarbatori!

Autor:  | Publicat în:  Google 1.368 ori
<b>Descarca muzica prin Google si rivalul sau pentru iTunes; serviciul va sosi de sarbatori!</b>Daca Apple pregateste un serviciu de streaming si o noua metoda de cartografiere care ne va face sa uitam de Google Maps, ei bine Google intentioneaza sa ne ofere o alternativa la iTunes. Da, ati auzit bine: Google ne va oferi melodii, prin intermediul...

Daca Apple pregateste un serviciu de streaming si o noua metoda de cartografiere care ne va face sa uitam de Google Maps, ei bine Google intentioneaza sa ne ofere o alternativa la iTunes. Da, ati auzit bine: Google ne va oferi melodii, prin intermediul unui serviciu care ar trebui sa debuteze in preajma Craciunului.

Informatiile vin de la Reuters, care il citeaza pe Andy Rubin, vicepresedinte pe sectiunea Android in cadrul gigantului motoarelor de cautare. Noul serviciu va fi interconectat cu Android si integrat in acest OS. Un branding posibil pentru noua oferta a creatorului lui Gmail ar putea fi "Google Music" si mai aflam ca serviciul va fi bazat pe o solutie cloud si streaming direct pe terminalele Android.

Google e deja in discutii cu marile case de discuri pentru realizarea acestui proiect, iar mai-marii industriei muzicale par incantati de noua initiativa. iTunes a ajuns deja la dimensiuni impresionante si este greu sa te lupti cu un astfel de gigant, cu ani buni in spate de livrare a continuturilor media de ultima ora, la preturi rezonabile.

Va reusi Google sa invinga?

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×