Sincronizarea wireless suportata pe Windows Phone 7 via Zune (Video)

Autor:  | Publicat în:  Windows Mobile 1.075 ori
<b>Sincronizarea wireless suportata pe Windows Phone 7 via Zune (Video)</b>La fel cum Apple iPhone se bazeaza pe iTunes pentru sincronizarea cu PC-ul, noul Windows Phone 7 si terminalele pe care va rula se vor baza pe software-ul Zune pentru sincronizare cu desktopul. Multumita clipului realizat de Pocketnow si prezentat mai jos...

La fel cum Apple iPhone se bazeaza pe iTunes pentru sincronizarea cu PC-ul, noul Windows Phone 7 si terminalele pe care va rula se vor baza pe software-ul Zune pentru sincronizare cu desktopul. Multumita clipului realizat de Pocketnow si prezentat mai jos aflam si cateva detalii interesante despre aceasta metoda de sincronizare si o urmarim chiar in actiune.

Autorul clipului a folosit proaspat anuntatul LG Optimus 7 (aka LG Panther aka LG GW910), smartphone dotat cu WP 7 si una dintre vedetele de la IFA 2010. Cu ajutorul serviciului Zune veti putea transfera melodii, imagini, clipuri video si podcasturi pe si de pe handsetul dumneavoastra WP 7. Observati ca de indata ce este detectat telefonul aplicatia Zune ii va cauta cele mai noi update-uri de software.

Copierea continuturilor de pe PC pe telefon se realizeaza printr-un simplu drag and drop, iar sincronizarea se poate efectua nu doar prin fir, ci si wireless. Va trebui doar sa folositi reteaua wireless aflata la indemana pentru a jongla cu tot soiul de continuturi intre computer si terminalul mobil ce ruleaza Windows Phone 7.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×