Descarca orice harta gratis pe telefonul mobil!

Autor:  | Publicat în:  știri diverse 17.283 ori
<b>Descarca orice harta gratis pe telefonul mobil!</b>V-ati ratacit si nu aveti un GPS? Site-ul www.map24.com va va ajuta sa gasiti ruta perfecta pentru orice destinatie. Rasfoind printre bloguri am ajuns si la adresa cristipopescu.blogspot.com , unde am aflat aceasta veste buna, in special pentru turistii...

V-ati ratacit si nu aveti un GPS? Site-ul www.map24.com va va ajuta sa gasiti ruta perfecta pentru orice destinatie. Rasfoind printre bloguri am ajuns si la adresa cristipopescu.blogspot.com , unde am aflat aceasta veste buna, in special pentru turistii care viziteaza o tara straina.

Hartile includ cele mai importante autostrazi si sosele din lume, iar daca vreti sa aveti acces la ele va trebui doar sa va instalati aplicatia pe telefonul mobil. Pentru aceasta va trebui sa instalati si JAVA, in caz ca aplicatia nu era deja instalata. Puteti vedea toate punctele de interes din localitatile dorite, hoteluri, parcuri, spitale si alte locatii importante.

Veti putea utiliza si un serviciu care va prezinta ruta pe care trebuie sa o urmati pentru a ajunge la o anumita destinatie. Aplicatia este disponibila si in limba romana si puteti selecta orice punct de interes, chiar si locuri de rugaciune, stadioane sau parcuri de distractii. Cautarea este de tip avansat si veti putea scrie numele destinatiei dorite, obtinand rezultate destul de precise.

⚡ Orange România au de dat 5 televizoare smart Samsung și 5 telefoane Huawei P20 ca premiu, celor care doresc televiziune prin cablu gratuit (oarecum). Oferta se numește Orange Love, iar detalii găsiți aici.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×