Transfera-ti muzica de pe telefonul mobil pe ceas!

1.205 ori
<b>Transfera-ti muzica de pe telefonul mobil pe ceas!</b>Evident, nu este vorba despre ceasul de la mana, ci unul dintre acele gadgeturi care ne trezesc dimineata si anume un Citizen M-stock 533. Acest ceas simplu din Japonia va poate face dimineata mai buna, cu ajutorul muzicii pe care o puteti transfera de pe...

Evident, nu este vorba despre ceasul de la mana, ci unul dintre acele gadgeturi care ne trezesc dimineata si anume un Citizen M-stock 533. Acest ceas simplu din Japonia va poate face dimineata mai buna, cu ajutorul muzicii pe care o puteti transfera de pe telefonul mobil.

Acest simplu si util ceas cu alarma poate transfera pana la 5 melodii de la orice telefon japonez prin intermediul conectivitatii prin infrarosu. Nu include cine stie ce hard de mari dimensiuni, nici sloturi pentru carduri de memorie sau porturi USB, decat un singur feature, foarte util de altfel. Ne intrebam acum de ce nu apar mai des astfel de gadgeturi, in locul acelor terminale scumpe si complicate.

Unii utilizatori ar putea critica alegerea conectivitatii prin infrarosu in loc de USB sau Bluetooth, dar putem afirma ca un telefon cu adevarat bun va include si infrarosu pe langa cele mentionate anterior. 5 melodii nu reprezinta un numar mare, dar este destul pentru cafeaua de dimineata si pentru a va face ziua mai buna, inlocuind o sonerie enervanta cu hitul muzical preferat.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×