Prototip Intel Ultra Mobile PC

1.087 ori
<b>Prototip Intel Ultra Mobile PC</b>UMPC sau Ultra Mobile PC este cel mai nou prototip de la Intel si avem de-a face cu un terminal care se poate numi cu adevarat un PC de buzunar. Dotarile sale ar face invidios orice computer, iar terminalul surprinde placut si la capitolul design. UMPC...

UMPC sau Ultra Mobile PC este cel mai nou prototip de la Intel si avem de-a face cu un terminal care se poate numi cu adevarat un PC de buzunar. Dotarile sale ar face invidios orice computer, iar terminalul surprinde placut si la capitolul design.

UMPC ruleaza Windows XP in versiunea sa standard, dar cel care demonstreaza functiile terminalului a afirmat ca acesta va putea rula si Linux. Dupa cum puteti vedea si in clip, acest gadget include atat o tastatura de tip slide-out, cat si un touchscreen super util si functional. La capitolul conectivitate il putem cita pe cel care descrie telefonul: "Internet in buzunarul tau", UMPC suportand WiFi de la orice hot spot.

Terminalul este subtire si usor, comod de purtat in buzunar sau geanta. Bateria sa va rezista in jur de 4 sau 6 ore, dar nu stim inca daca e vorba de o utilizare intensa sau modul standby, desi am inclina sa credem ca e vorba de a doua varianta. Functiile standard sunt evident incluse, iar UMPC va va permite sa ascultati melodii in format MP3, sa vedeti filme sau sa transferati fisiere importante prin USB.

Acesta este terminalul anului 2008, iar viitorul pare luminos pentru amatorii de gadgeturi portabile high-tech. Priviti clipul si savurati noul terminal, asteptand sa vedem si la noi in tara un astfel de PC Ultra Mobil.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×