Deschide ușa... Androide? Controlează poarta garajului cu o aplicație specială! (Video)

7.553 ori
<b>Deschide ușa... Androide? Controlează poarta garajului cu o aplicație specială! (Video)</b>Există aplicații Android pentru orice scop se pare și acum și cei mai leneși posesori de automobile vor fi încântați să afle că pot folosi un soft pentru a deschide ușa garajului. Este vorba despre aplicația Android pe care o puteți urmări...

Există aplicații Android pentru orice scop se pare și acum și cei mai leneși posesori de automobile vor fi încântați să afle că pot folosi un soft pentru a deschide ușa garajului. Este vorba despre aplicația Android pe care o puteți urmări în acțiune mai jos, dacă v-am făcut curioși.

Această aplicație este creată de către un membru al forumului XDA Developers și nu e prima oară când vedem un telefon folosit drept telecomandă. Interesant este faptul că softul menționat anterior are și condiții pentru o funcționare fără greș: utilizatorul să se afle în apropierea casei și să folosească un cod pin pentru a debloca aplicația.

Cerințele sunt necesare pentru ca softul să nu pornească automat ușa garajului, sau din greșeală. Ce a rezultat din munca dezvoltatorului XDA poartă numele de OpenSezMe, aplicație care permite handsetului să aiba rol de telecomanda pentru deschiderea garajului. Aplicația este simplistă, după cum puteți vedea în clipul de mai jos:

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×