Primele informații cu privire la noua ofertă de abonamente Vodafone!

Autor:  | Publicat în:  Vodafone 2.108 ori
<b>Primele informații cu privire la noua ofertă de abonamente Vodafone!</b>Cu privire la cum va arăta oferta de abonamente Vodafone de Crăciun, până la această ora am aflat urmatoarele: Multe nu se schimbă. Rămân în principiu abonamentele Complet cu care ne-am obișnuit cu prețuri care încep de la 5.21 euro pe lună....

Cu privire la cum va arăta oferta de abonamente Vodafone de Crăciun, până la această ora am aflat urmatoarele: Multe nu se schimbă. Rămân în principiu abonamentele Complet cu care ne-am obișnuit cu prețuri care încep de la 5.21 euro pe lună.

Pe lângă abonamentul de bază, Vodafone oferă noilor abonați până la 10.000 de minute în rețea valabile 6 luni sau 1000 de minute naționale valabile 6 luni. Minute care se acordă o singură dată la abonare. în plus, internetul pe mobil de 250 MB, se acordă gratuit în prima lună.

Pentru cei care aleg Vodafone Familia, nici aici nu s-a modificat mare lucru, 5000 de minute în familie valabile un an pentru abonamentul Vodafone Familia 1000 cu 25 de minute naționale și 150 în rețea alături de 1000 minute în familie, pentru fiecare membru în parte.

Promitem mai multe amănunte în această seară, aici pe Mobilissimo.ro, după lansarea oficială a ofertei de voce dar și detalii despre modelele de telefone de Crăciun.

[update] Articol detaliat, aici!

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×