Viteză de browsing incredibilă pe telefoanele Symbian, datorită lui Opera Mobile 10.1, acum În varianta finală

1.921 ori
<b>Viteză de browsing incredibilă pe telefoanele Symbian, datorită lui Opera Mobile 10.1, acum În varianta finală</b>Opera a anunțat astăzi lansarea versiunii finale a browserului Opera Mobile 10.1 pentru terminalele Symbian/Series 60, printre care se numără și modele ca Nokia N8, E7, C7 și multe altele. Ce aduce nou această actualizare? Ei bine, performanța...

Opera a anunțat astăzi lansarea versiunii finale a browserului Opera Mobile 10.1 pentru terminalele Symbian/Series 60, printre care se numără și modele ca Nokia N8, E7, C7 și multe altele. Ce aduce nou această actualizare? Ei bine, performanța JavaScript atinge un nivel superior, iar experiența de browsing vă va impresiona plăcut.

Cu această ocazie debutează în Opera Mobile 10.1 pentru Symbian o metodă de optimizare a performanței de compilare JIT (just in time), cu ajutorul engine-ului Carakan JavaScript. Această tehnologie a fost împrumutată de la varianta desktop a browserului. Testele recente au arătat că folosind aceste inovații, Opera Mobile 10.1 este de 9 ori mai rapid decât Opera Mobile 10.0.

O altă funcție nouă în Opera Mobile 10.1 este suportul pentru geolocalizare, care permite plasarea utilizatorului și telefonului său pe hartă. Cu ajutorul acestei metode de localizare veți putea folosi servicii web precum hărți și aplicații de călătorie, care vor recunoaște locul unde se află utilizatorul și vor afișa informații relevante.

Evident, funcțiile clasice pentru Opera sunt și ele incluse: Speed Dial, browsing cu tab-uri, Opera Link, un manager de parole, Opera Turbo și scrolling kinetic.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×