Desenată cu stângul: Husa 2Piece Cover pentru Galaxy S8 nu e deloc plăcută privirii, dar creşte aderenţa

2.943 ori
<b>Desenată cu stângul: Husa 2Piece Cover pentru Galaxy S8 nu e deloc plăcută privirii, dar creşte aderenţa</b>Printre accesoriile dezvăluite ieri de către Samsung pentru noul phablet Galaxy S8 am avut și o husă numită 2 Piece Cover care într-adevăr ne-a atras atenția, dar nu într-un mod plăcut. Această husă este de-a dreptul hidoasă am spune și asta pentru că

La un telefon cu atât de multă sticlă în componenţă, aderenţa e cheia, deci multă lume va folosi o husă pe Galaxy S8. Au început să apară şi accesoriile oficiale de genul şi printre ele se numără şi inestetica 2Piece Cover de mai jos.

2Piece Case Samsung Galaxy S8

Nu sunt eu vreun critic de artă, modă, design sau huse, dar să fim serioşi: husa aceasta pare realizată de un copil de grădiniţă ce a avut ca temă "complementaritatea greşită a culorilor". E drept că estetica a fost sacrificată în favoarea aderentei şi unui feel plăcut în mâna utilizatorului. Samsung a realizat o serie de accesorii excelente pentru telefoanele sale de-a lungul anilor, precum acea husă cu tastatura QWERTY pentru Galaxy S6 Edge+ sau LED View Cover de anul trecut.

Şi pentru Galaxy S8 avem accesorii atractive, precum Alcantara Cover sau Clear View Standing Cover, care nu arată rău. Totuşi 2Piece Cover nu va flata deloc design-ul sexy al smartphone-urilor noi. Samsung afirmă că aceasta husă e cunoscută ca "bikini case" la nivel intern în companie. Preţul său este de 20 de dolari şi senzaţia este că ai acoperi un Lamborghini cu o prelată cu "Răpirea din Serai".

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×