Allview oferă un teaser pentru propria boxă bazată pe asistent virtual; Rival pentru Google Home şi Amazon Echo (Video)

1.188 ori
<b>Allview oferă un teaser pentru propria boxă bazată pe asistent virtual; Rival pentru Google Home şi Amazon Echo (Video)</b>Brașovenii de la Allview ne pregătesc produse inedite pentru perioada imediat următoare, pe lista acestora aflându-se și o boxă smart bazată pe asistent virtual. Astăzi poposește primul teaser sub formă de material video pe care îl puteți viziona chiar

Allview intră în forţă în zona smart home spre finalul anului trecut, cu soluţiile Siebo şi îmi amintesc că la acea prezentare se testa un soi de asistent virtual. Am auzit de multiple ori oficialul Allview dând comenzi vocale spre "Elphie" sau "Effie" atunci, iar azi vedem un difuzor cu asistent virtual propus de Allview ca teaser mai jos.

Indicii despre o boxă inteligentă de genul apăreau încă din ianuarie, dar acum cu video-ul în faţă lucrurile devin clare. Rival cu Amazon Echo, acest gadget cilindric elegant include microfoane de mare putere, care ne pot recepţiona şi interpreta comenzile. Asistentul e capabil să răspundă la întrebări în mod conversaţional, face şi glume şi poate da play la muzică.

Credem că Alexa e asistentul ales aici, care "învaţă în fiecare zi şi devine mai bun", după cum afirmă chiar soluţia bazată pe AI în clip. Răspunsurile la comenzile vocale sunt prompte şi clar rostite. Unele întrebări sunt comice în genul "crezi în dragoste la prima vedere?", dar Alexa ar trebui să ştie să răspundă cam la orice, de la calcule matematice, la întrebări de cultură generală, informaţii despre meteo şi scoruri.

Aşteptăm cu interes lansarea produsului şi suntem curioşi să vedem ce mai poate să facă acest difuzor inteligent.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×