Deși App Store generează venituri mai mari, Play Store este doar cu un pas În spate

1.017 ori
<b>Deși App Store generează venituri mai mari, Play Store este doar cu un pas În spate</b>Un studiu făcut de Distimo, cu privire la veniturile înregistrate de către magazinele de aplicații pentru aplicații mobile sugereză o scădere a procentului lui App Store în luna septembrie. Acesta a pierdut mai mult de 9% din venituri spre...

Un studiu făcut de Distimo, cu privire la veniturile înregistrate de către magazinele de aplicații pentru aplicații mobile sugereză o scădere a procentului lui App Store în luna septembrie. Acesta a pierdut mai mult de 9% din venituri spre deosebire de luna mai când înregistra 74%, ajungând ca acum să aiba doar 65%.

De asemenea observăm de data aceasta o creștere a lui Play Store, care a reușit să “fure” cele 9% procente pe care App Store le-a pierdut. Astfel acesta înregistrează un procent de 35% venituri, față de luna aprilie când ponderea era de numai 26%. Motivul s-ar putea datora faptului că aplicațiile android sunt mai ieftine în comparație cu cele pentru ios.

Deși cele 2 sisteme de operare sunt cu totul și cu totul diferite, există o mare diversitate de dezvoltatori care doresc să obțină cât mai multe venituri din aplicațiile mobile. Chiar dacă App Store pare cu un pas înaintea lui Google Play, nu va mai dura mult până se va ajunge la un procentaj asemănător.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×