Apple ar putea lansa o nouă generație de Apple TV, cu preț de 99 de euro (Amazon confirmă)

Autor:  | Publicat în:  Apple 1.512 ori
<b>Apple ar putea lansa o nouă generație de Apple TV, cu preț de 99 de euro (Amazon confirmă)</b>Bănuiam că evenimentul Apple de săptămâna viitoare ne va aduce mai mult decât două iPad-uri noi, mai ales că ar fi cazul unui refresh al seriei MacBook, iMac și iPod. Ei bine și Apple TV se pregătește de o nouă versiune, mai ales dacă ne...

Bănuiam că evenimentul Apple de săptămâna viitoare ne va aduce mai mult decât două iPad-uri noi, mai ales că ar fi cazul unui refresh al seriei MacBook, iMac și iPod. Ei bine și Apple TV se pregătește de o nouă versiune, mai ales dacă ne luăm după următoarea listare de pe Amazon.

Se pare ca faimosul retailer online ar fi scăpat o ofertă de 99 de euro pentru o nouă generație de Apple TV, nelansata încă. Astfel, ne așteptam ca săptămâna viitoare, pe 22 octombrie să vedem noul Apple TV prezentat oficial în cadrul evenimentului companiei din Cupertino. Pentru cei care nu știu, Apple TV nu este un HDTV, ci un set top box, una dintre cele mai populare soluții de video streaming TV cu rol de companion pentru televizor.

Amazon Germania și Franța bifează data de 23 octombrie drept cea de disponibilitate pentru noul produs. Ambele versiuni de Amazon indică faptul că produsul este pe stoc zero, dar va fi în stoc din data de 23. Ce alte produse așteptam marți? Un iPad Mini Retina, iPad 5 cu design de iPad Mini, OS X Mavericks, un nou design de Mac Pro și o nouă linie MacBook Pro.

Material Video Promovat

(Review Samsung Galaxy S10+ - camera, benchmarks, teste baterie și multe alte informații esențiale, aici)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×