Design-ul lui Samsung Galaxy S9 ar fi fost scăpat într-o aplicaţie de muzică Samsung, Soundcamp

1.187 ori
<b>Design-ul lui Samsung Galaxy S9 ar fi fost scăpat într-o aplicaţie de muzică Samsung, Soundcamp</b>Uneori și companiile mai scapă detalii picante despre viitoarele lor produse, lucru ce se întâmplă astăzi în cazul celor de la Samsung. Descoperim că în aplicația Soundcamp cei de la Samsung au afișat câteva schițe ce par a dezvălui

Pentru că ne-am săturat de scăpări neoficiale ale lui Samsung Galaxy S9, azi luăm o pauză şi descoperim ceea ce pare a fi prima scăpare cu iz oficial. E vorba despre un format generic de terminal propus de Samsung în aplicaţia muzicală Soundcamp, care nu prea seamănă cu nici un device actual.

Samsung

Dacă Apple iPhone X era confirmat de firmware-ul lui Apple HomePod, nu vedem de ce Samsung nu şi-ar scăpa odorul tot prin software. Băieţii din comunitatea XDA au făcut săpături în aplicaţia de compus muzica Soundcamp de la Samsung, care a fost recent actualizata cu noi capturi de ecran. Ele prezintă aplicaţia rulând pe un telefon ce aduce cu Galaxy S8, doar că are "buza" de jos mult mai îngustă decât o ştim acum.

Se potriveşte cu randările şi scăpările văzute recent, care indică un Galaxy S9 cu muchia inferioară a ecranului mai îngustă. Totul e la nivel de speculaţie şi am putea avea doar un template nevinovat aici, sau poate o încercare Samsung de a crea hype. La urma urmei şi Galaxy Note 8 a primit teasere tot pe baza unui profil şi template înainte de debut.

Personal cred că e mult zgomot pentru nimic şi aştept primele teasere şi invitaţii Samsung.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×