Precomenzile lui Samsung Galaxy S9 ar fi puţin mai mici decât cele înregistrate de Galaxy S8 anul trecut

978 ori
<b>Precomenzile lui Samsung Galaxy S9 ar fi puţin mai mici decât cele înregistrate de Galaxy S8 anul trecut</b>Potrivit unui zvon apărut online s-ar părea că numărul de precomenzi înregistrate de Samsung pentru modelele Galaxy S9 și Galaxy S9+ este puțin mai mic decât cel înregistrat anul trecut de duo-ul S8 și S8+. Motivul principal pentru care

Precomenzile lui Samsung Galaxy S9 au debutat chiar pe 25 februarie, ziua când telefonul a fost anunţat la MWC 2018, iar azi aflăm câteva detalii despre evoluţia lor. Se pare că acestea ar fi mai mici decât precomenzile iniţiale pentru Galaxy S8, dar trebuie spus că Samsung nu a confirmat oficial vreo cifră.

Publicaţia coreeană Yonhap News a citat chiar un oficial Samsung Electronics, care ar fi declarat că precomenzile pentru S9 sunt în cel mai bun caz egale şi în cel mai rău mai mici decât cele pentru Galaxy S8. Se pare şi că reprezentanţii operatorilor de telefonie din Coreea de Sud nu sunt prea încântaţi de evoluţia noului flagship, pentru că nu e foarte diferit de S8, în mare.

Analiştii şi experţii în evoluţia pieţei afirmă că tot mai mulţi oameni îşi păstrează telefonul o perioadă îndelungată şi fac mai greu trecerea la o generaţie nouă, ceea ce afectează negativ vânzările. Samsung Galaxy S8 a stabilit un record pentru producătorul sud coreean anul trecut, cu 550.000 de unităţi precomandate în doar 2 zile, în vreme ce Galaxy S7 ajunsese la 200.000 într-o săptămână.

Tot ce ştim legat de S9 e că în centrele de promovare a produselor Samsung din Coreea de Sud s-au perindat 1.6 milioane de vizitatori până acum. Vom afla cifre ceva mai solide după ce încep livrările şi disponibilitatea în magazine pe 16 martie.

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×