Turul Magazinelor #354: Turul robotului de bucătărie Master Chef la 50% reducere, iPhone 7 la preţ ceva mai bun şi adaptor audio Motorola Moto Stream

1.404 ori
<b>Turul Magazinelor #354: Turul robotului de bucătărie Master Chef la 50% reducere, iPhone 7 la preţ ceva mai bun şi adaptor audio Motorola Moto Stream</b>Pentru turul magazinelor de astăzi v-am pregătit o varietate de reduceri, de la un robot de bucătărie ce vă va face să gătiți ca un master chef și până la un iPhone 7 al cărui preț a mai bifat o scădere. Avem pe lista de propuneri și

În Turul de azi vă echipăm bucătăria cu cel mai de nădejde ajutor posibil, un robot de bucătărie, dar avem şi alte produse atractive, precum un ultrabook ASUS la ofertă şi un aspirator cu pretenţii, care e de fapt tot robot şi tot cu preţ tăiat la jumatate. Am găsit o tastatură rulabilă şi cu dock pentru telefon, un iPhone 7 la preţ ceva mai mic şi un adaptor audio Motorola de nouă generaţie. Bonus, zăpadă la final de tur!

1. Robot de bucătărie TEFAL Masterchef Pro

TEFAL Masterchef Pro

Ce poate fi mai bun decât un robot de bucătărie Tefal? Unul la jumătate de preţ evident. Altex.ro îl are pe Tefal Masterchef Pro la o super reducere şi chiar e un preţ tăiat în realitate cu 50%, pentru că ştiu pe cineva care l-a cumpărat la preţ full şi probabil acum regretă că nu a prins reducerea. Vine cu vas de 5.5 litri şi un motor puternic, de 1200W. Include şi 3 accesorii de patiserie, blender de sticlă, feliator/tocător, maşină de tocat carne şi toate cu un design premium şi elegant.

Există 3 ieşiri de alimentare şi poţi prepara şi smoothie-uri şi cocktail-uri folosind blenderul de sticlă de 1.4 litri.

2. Apple iPhone 7

Apple iPhone 7

iPhone 7 nu mai are nevoie de nici o prezentare. Totuşi varianta Jet Black era foarte greu de găsit acum un an, iar acum am ajuns să o găsim la cel mai mic preţ practicat pentru iPhone 7 în acest moment, cel de 2.799 lei la eMAG.ro. Terminalul încă se ţine bine la cameră, după cum a arătat testul comparativ al colegului Alex cu iPhone 8, pe care urmează să îl publicăm în curând. Arată şi se simte la fel de bine ca iPhone 8, poate chiar mai bine, nemaiexistând sticlă să atragă amprente şi să fie predispusă la scăpări.

3. Tastatură Bluetooth

Tastatură Bluetooth

Am mai scris despre tastaturi rulabile uşor de luat în poşetă sau ghiozdan, dar aceasta vine cu câteva extra-uri. În primul rând este o tastatură Bluetooth cu switch magnetic şi poate fi folosită cu telefoane şi tablete. Costă 34.99 dolari la Banggood.com şi include 64 de taste. Foloseşte o baterie AAA şi cântăreşte 196 de grame. Suportă pairing cu 3 device-uri şi cu o singură apăsare de buton puteţi face trecerea între ele şi scrie pe fiecare. E compatibil cu Android, iOS şi Windows acest accesoriu.

4. Ultrabook ASUS VivoBook S15

ASUS VivoBook S15

Acesta este un laptop midrange destul de puternic, care nu prea face compromisuri. Costă 2.499 lei la evoMAG.ro şi vine la pachet cu un cadou, sub forma unui router wireless AirLive Gigabit Dual Band, care separat ar costa 119 lei. Îmi place că laptop-ul oferă 1 TB stocare, CPU Core i5, 4 GB RAM DDR4 şi are şi ecran Full HD de 15.6 inch, nu doar HD. Vine cu o baterie cu 3 celule, are şi ieşire HDMI şi cântăreşte sub 2 kilograme. Faptul că e modern e confirmat de portul USB Type-C, dar şi ecranul cu muchii înguste.

5. Adaptor Audio Bluetooth Moto Stream

Moto Stream

Motorola propune un adaptor audio Bluetooth, care îţi permite să trimiţi melodiile preferate către o boxă, chiar dacă aceasta nu este una wireless. E un soi de rival la Chromecast Audio şi bate până la 91 de metri distanţă. 5 device-uri se pot conecta simultan la acest accesoriu, care e vândut de Quickmobile.ro la suma de 469 lei. Are şi câte o faţetă luminoasă pentru fiecare aparat conectat.

6. Aspirator robot PHILIPS SmartPro Easy FC8794/01

PHILIPS SmartPro Easy FC8794/01

Altex a tăiat la jumătate şi preţul acestui robot aspirator, care acum costă doar 615 lei. Este un model Philips ce poate fi programat cu 24 de ore în avans pentru a aspira, care adaptează curăţarea la orice mediu şi are o baterie impresionantă, cu autonomie de 105 minute. Are un design ultrasubțire de doar 5.8 cm, pentru a curăţa sub mobila joasă. Are 4 moduri de curăţare şi filtur EPA12 ultra igienic.

Bonus: zăpadă artificială la eMAG.ro şi F64.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×