Designul lui iPhone 4, copie dupa un GPS Garmin nüvi?

Autor:  | Publicat în:  Garmin-Asus 3.691 ori
<b>Designul lui iPhone 4, copie dupa un GPS Garmin nüvi?</b>Aflam de pe Twitter ca si designul ii joaca feste lui iPhone 4, acest look al terminalului nefiind chiar original, de vreme ce seamana destul de mult cu Garmin nuvi 3700, sistemul navigational din imaginea de mai jos. Form factor-ul adoptat de Garmin...

Aflam de pe Twitter ca si designul ii joaca feste lui iPhone 4, acest look al terminalului nefiind chiar original, de vreme ce seamana destul de mult cu Garmin nuvi 3700, sistemul navigational din imaginea de mai jos.

Form factor-ul adoptat de Garmin pentru acest produs si-a facut aparitia cu mult inainte de aparitia lui iPhone 4, dar de aici pana la a acuza Apple ca a copiat designul e cale lunga. Totusi trebuie sa remarcam ca un astfel de look este unic in lumea smartphone-urilor, diferentiind noul iPhone 4 de smartphone-urile HTC, Samsung sau LG.

O problema cu originalitatea designului este ultimul lucru de care are nevoie Apple acum, cand antena, conexiunea date, ecranul si aparent si conexiunea Bluetooth au avut parte de buguri pe iPhone 4, cauzand probleme utilizatorilor.

Iata si un scurt film prin care ni se prezinta procesul de proiectare si de constructie al lui Garmin nuvi 3700:

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×