Designul lui Samsung Galaxy S11 ar fi fost deja finalizat; Iată ce ştim despre flagship-ul din 2020

6.029 ori
<b>Designul lui Samsung Galaxy S11 ar fi fost deja finalizat; Iată ce ştim despre flagship-ul din 2020</b>După câteva săptămâni de scăpări tot mai ample pentru Galaxy S11, azi aflăm că designul viitorului flagship Samsung ar fi fost deja finalizat. Compania sud coreeană ar fi finalizat deja cercetarea şi dezvoltarea lui Galaxy S11

După câteva săptămâni de scăpări tot mai ample pentru Galaxy S11, azi aflăm că designul viitorului flagship Samsung ar fi fost deja finalizat. Compania sud coreeană ar fi finalizat deja cercetarea şi dezvoltarea lui Galaxy S11, conform zvonacului Ice Unvierse.

Totul se aliniază perfect cu programul predecesorului, pentru că şi Galaxy S10 se afla într-o fază similară anul trecut. Cercetarea şi dezvoltarea lui S10 se terminase pe 1 noiembrie 2018. Am aflat recent şi că Samsung a prezentat un nou procesor de flagship, Exynos 990, care are toate şansele să ajungă pe S11. Are suport pentru până la 6 camere, ecran de 120 Hz şi senzor de 108 MP, plus modem 5G la pachet.

Cât despre design, ar fi un S10 mai rafinat. Muchiile ecranului se reduc şi mai mult ca grosime, iar orificiile în ecran pentru cameră sunt mai înguste. Posibil ca urmaşul lui S10e să vină tot cu ecran plat şi un singur decupaj, în vreme ce S11 şi S11+ vor avea panouri curbate. S11 ar sosi cu dublu orificiu pentru camera selfie. Există şi teoria că am vedea un singur decupaj frontal sus în centru ca la Note 10 pentru un sensor sau doi, eventual şi cu loc pentru un mecanism de deblocare facială mai sigur.

Cât despre S11+, unele zvonuri vorbesc chiar despre 3 camere frontale chiar. Apăruse la un moment dat un panou cu 3 orificii în zona să frontală de sus. Şi în spate e posibil să găsim schimbări, cu o cameră quad în cărţi. Un nou senzor de 16 MP l-ar înlocui pe cel actual de 12 MP. Va veni la pachet cu o cameră ultra wide şi un nou senzor Time of Flight, poate chiar mai mulţi astfel de senzori 3D.

S-a discutat şi despre o cameră periscop cu zoom optic 5X, în stil Huawei P30 Pro, clar un upgrade de la zoom-ul optic 2X pe care l-am tot văzut pe telefoanele Samsung. Nu uităm şi senzorul spectrometru, care ar putea măsura cantitatea de zahăr din alimente (şi nivelul tău de stres), dar şi alte detalii nutriţionale. Scăpaseră la un moment dat şi nuanţele acestui flagship: alb, negru, roz şi albastru.

Cât despre debut, la ultima verificare era asociat datei de 18 februarie 2020. Sigur mai avem scăpări şi zvonuri până atunci, iar la prima vedere selling point-ul lui S11 pare să fie camera. Personal mă aştept că designul să fie o combinaţie între S10 şi Note 10, cu muchii foarte subţiri, sticlă şi metal şi o talie cât mai mică. Orientarea camerei cred ca va fi orizontală, la câți senzori se pregatesc.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×