Samsung Galaxy S11 ar putea avea mai multe camere decât crezi; Ar putea include mai multe camere 3D (ToF)

4.834 ori
<b>Samsung Galaxy S11 ar putea avea mai multe camere decât crezi; Ar putea include mai multe camere 3D (ToF)</b>Samsung Galaxy S11 îşi continuă scăpările, pe măsură ce ne apropiem de finalul anului. Cea mai nouă descoperire legată de viitorul flagship indică faptul că ar urma să aibă mai multe camere decât credeam, sau mai bine zis mai multe „camere 3D” decât crede

Samsung Galaxy S11 îşi continuă scăpările, pe măsură ce ne apropiem de finalul anului. Cea mai nouă descoperire legată de viitorul flagship indică faptul că ar urma să aibă mai multe camere decât credeam, sau mai bine zis mai multe „camere 3D” decât credeam. Din câte aflăm, vom avea 2 senzori ToF pe telefon.

Aflam încă din această vară că Galaxy S11 ar avea o cameră complet nouă şi la un moment dat se discuta şi despre "lentila lichidă" sau senzori de 108 megapixeli. Camera selfie de sub ecran a fost lăsată pentru alte telefoane. Spectrometrul tot apare în randări şi speculaţii, acesta fiind capabil să arate cât zahăr conţin alimentele din frigider, printre altele. Am avea şi şi un zoom periscopic optic 5X, după cum arătau alte leak-uri.

Samsung Galaxy S11 ar putea avea mai multe camere decât crezi; Ar putea include mai multe camere 3D (ToF)

Revenind la scăparea momentului, Samsung Galaxy S11 ar urma să vină cu o cameră Time of Flight, mult superioară senzorului de peGalaxy Note 10. Presa din Coreea de Sud scrie că furnizorul noului senzor este Sunny Optical din China, aceeaşi firmă care a realizat kiturile de cameră Time of Flight de pe Galaxy S10 5G. Mai sunt şi alţi doi furnizori de componente optice, Namuga şi Partron, la rândul lor furnizori de senzori ToF.

Astfel, cel puţin 2 senzori ToF/3D ar fi în cărţi pentru a fi incluşi pe telefon, poate chiar 3. Întrebarea e: unde vor fi ei puşi?. Am putea vedea unul şi în faţă pentru captura Bokeh şi deblocare facială mai eficientă. Se anunţă deci un Galaxy S11 care "nu ia prizonieri" când vine vorba de cameră (inclusiv selfie). Totuși, în opinia mea, nu la focalizare şi adâncime de câmp trebuie umblat, ci la zoom... poate şi captura low light. Ca fapt divers, prima oară am auzit de Sunny în cazul lui Huawei P9 în 2016.

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×