De la butonul nuclear la butonul Home: Donald Trump îi sugerează lui Tim Cook să schimbe designul de iPhone

2.008 ori
<b>De la butonul nuclear la butonul Home: Donald Trump îi sugerează lui Tim Cook să schimbe designul de iPhone</b>După ce am aflat că Donald Trump e cam nepăsător cu privire la securitatea cibernetică de la Casa Albă, azi aflăm că omul cu butonul nuclear are o doleanţă la Tim Cook. Preşedintele SUA ar dori să revină butonul Home

După ce am aflat că Donald Trump e cam nepăsător cu privire la securitatea cibernetică de la Casa Albă, azi aflăm că omul cu butonul nuclear are o doleanţă la Tim Cook. Preşedintele SUA ar dori să revină butonul Home pe iPhone şi a postat asta pe Twitter.

Ce nu înţelege Trump e că Apple nu e un DJ de discotecă din Costineşti, să îi ceri o "piesă" în playlist sau schimbări de gen. Postarea lui Trump spune că butonul de pe iPhone era MULT mai bun decât gesturile swipe. Măcar acum nu l-a mai numit pe Tim Cook "Tim Apple", cum făcuse la un eveniment de acum câteva luni. Apple a renunţat la butonul Home acum 2 ani, odată cu iPhone X, trecând la gesturi swipe de navigare.

Acestea s-au dovedit atât de populare că au început să fie copiate de toată lumea, mai ales de Google pe al său Android, deşi într-un mod stângace şi incomplet. E posibil ca acel buton să revină dar doar pe iPhone SE 2. Şansele sunt mici să îl mai vedem vreodată pe un flagship Apple. Am avea şanse mai mari să vedem mecanismul Touch ID integrat în ecran, la drept vorbind, deşi Face ID e baza acum pentru securitate.

Sursele apropiate de Casă Alba indică faptul căTrump a pus mâna în sfârşit pe unul dintre iPhone-urile noi şi a fost surprins că a dispărut butonul Home. Ce e drept şi eu personal m-am obişnuit cam greu cu lipsa sa, dar într-o săptămână uiţi că a existat şi swipe-urile devin obişnuinţă. Cât despre postarea pe Twitter, evident Internetul a reacţionat printr-o tonă de meme şi glume.

Zic că Trump ar trebui să lase sfaturile legate de tehnologie în seamă unora care se pricep... Nici nu vreau să mă gândesc ce i-ar fi răspuns Steve Jobs dacă trăia.

Material Video Promovat:

Teste acoperire și viteză 5G în București prin Speedtest Ookla, în rețeaua Orange

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×