Despre fetișul coreenilor pentru Transformers și despre următorul Google Nexus, care vine În octombrie!

1.593 ori
<b>Despre fetișul coreenilor pentru Transformers și despre următorul Google Nexus, care vine În octombrie!</b>

V-ați întrebat vreodată ce e cu această asociere dintre Android și roboți? în primul rând chiar androidul este un soi de robot, creat să semene cu o ființă umană. Apoi avem seria Droid de la Motorola, apoi denumirea Optimus de la LG (aluzie la Transformers) și acum și denumirea Prime, încă o aluzie la Transformers. Cine este Prime? Al treilea telefon Google Nexus, produs de Samsung...

Prin scăparea de zilele trecute Samsung a confirmat faptul că va produce al treilea telefon Google, iar zvonurile afirmau că vom vedea acest smartphone pe piața în toamnă. Ei bine acum avem informații ca operatorul american Verizon va începe să vândă device-ul din luna octombrie sub numele de Samsung Droid Prime. Sursa este una apropiată de operatorul din State și în care cei de la BGR se încred complet.

Interesant e faptul că acum aflăm și motivul pentru care Verizon Wireless nu a vrut în ruptul capului să vândă terminalul Samsung Galaxy S II, păstrându-se pentru această lansare. Se pare că firma de telefonie nu considera telefonul destul de competitiv cu un potențial iPhone 5, astfel că așteaptă primul model cu Android Ice Creăm Sandwich, adică Samsung Droid Prime.

Mai aflăm și că numele de cod al acestui model Samsung este SCH-i515 și ne așteptăm aici la un telefon cu ecran AMOLED de 4.5 inchi, CPU dual core de 1.5 GHz, deci per total un Galaxy S II îmbunătățit și cu un design inovator, plus noul OS. și totuși... cum rămâne cu fascinația pentru Transformers? Când vom vedea și un smartphone Bumblebee, Megatron sau Sentinel Prime?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×