Încă un telefon LTE, Motorola Droid Bionic, gata de lansare peste 10 zile

Autor:  | Publicat în:  Motorola 1.441 ori
<b>Încă un telefon LTE, Motorola Droid Bionic, gata de lansare peste 10 zile</b>Moda 3D pare a fi trecut în cazul smartphone-urilor, fiind acum înlocuită cu ecrane HD și conectivitate LTE... Din această ultimă categorie face parte și noul Motorola Droid Bionic, terminal care tocmai a fost confirmat pentru lansare în dată de...

Moda 3D pare a fi trecut în cazul smartphone-urilor, fiind acum înlocuită cu ecrane HD și conectivitate LTE... Din această ultimă categorie face parte și noul Motorola Droid Bionic, terminal care tocmai a fost confirmat pentru lansare în dată de 8 septembrie, cel puțin în State.

HTC Sensation, o cameră de 8 megapixeli cu suport pentru captura video 1080p care îmi amintește de același handset HTC, plus Android 2.3 Gingerbread cu o interfață personalizată (noul Blur). Sub carcasă se află un procesor dual core de 1 GHz, iar telefonul mai vine cu 16 GB memorie internă, tastatură Swype și capacitate LapDock, care transforma telefonul într-un mini PC cu ajutorul accesoriilor.

Punctul forte al acestui smartphone Motorola este conectivitatea 4G LTE, de pe urma căreia operatori locali ca Verizon vor obține un profit impresionant. Având în vedere cât de rare sunt țările europene cu rețele LTE, ce anume ar face un european să cumpere acest model în locul unui HTC Sensation sau chiar HTC EVO 3D? Vom afla ce avantaje aduce terminalul la momentul lansării sale, asta dacă va sosi și la noi în timp util.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×