Despre iPhone-ul low-cost și potențialul său

1.675 ori
<b>Despre iPhone-ul low-cost și potențialul său</b>Apple nu mai este pe val ca acum ceva timp. A pierdut primul loc în ce privește producția de smartphone-uri și ecartul dintre Apple și Samsung a ajuns a fi destul de mare. în primul trimestru din 2013 s-au vândut peste 70 de milioane de...

Apple nu mai este pe val ca acum ceva timp. A pierdut primul loc în ce privește producția de smartphone-uri și ecartul dintre Apple și Samsung a ajuns a fi destul de mare. în primul trimestru din 2013 s-au vândut peste 70 de milioane de smartphone-uri ale companiei sud-coreene și 37.4 milioane de la Apple. Asta potrivit informațiilor furnizate de către IDC.

iPad Mini putem spune că a sosit la timp și în 2013 s-au vândut mai multe iPad Mini decât versiunea celebră de 9.7 inch. în ultimele luni se discută insistent de două telefoane Apple: unul low-cost și altul de top. Primul ar fi fabricat din plastic. Vă dați seama că nu va fi un low-cost veritabil și nu va costa sub 200 de dolari. Mai degrabă se va îndrepta spre segmentul mid-range și prețul ce comercializare se va situa între 200 - 500 dolari. Se vorbește de un iPhone 5 cu carcasă din policarbonat.

Apple nu are niciun produs low-cost veritabil. iPad Mini costă peste 300 de dolari cu Wi-Fi și 16 GB când mai toată lumea se gândea că va porni de la 249 dolari ca să lupte cu Google Nexus 7. Compania americană vrea să facă profit generos din hardware și nu văd de ce nu ar proceda la fel și pentru iPhone-ul de buget.

Citeam unele analize în care se spunea că iPhone-ul cel ieftin va face concurență puternică pentru seria Galaxy de la Samsung și în doar 12 luni s-ar putea să scoată rezultate mai bune în ce privește vânzările. Aș zice că va conta mult și iOS 7.0, dacă nu va fi revoluționar față de iOS 6.0 se va cam zice pas în ce privește rezultatele.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×