Detalii ascunse din prezentarea oficiala iPhone

1.240 ori
<b>Detalii ascunse din prezentarea oficiala iPhone</b>La prima vedere Steve Jobs a prezentat functiile celebrul iPhone in uralele publicului, dar cativa experti au reusit sa vada dincolo de cuvintele si slide-urile sale. Prezentarea a inceput cu descrierea aplicatiilor telefonului, in special cele destinate...

La prima vedere Steve Jobs a prezentat functiile celebrul iPhone in uralele publicului, dar cativa experti au reusit sa vada dincolo de cuvintele si slide-urile sale.

Prezentarea a inceput cu descrierea aplicatiilor telefonului, in special cele destinate vizualizarii imaginilor, calendarul si functiile de messaging. Dintre toate acestea s-a insistat cel mai putin pe Calendar, care, dupa parerea expertilor nu era inca finisat la data prezentarii. Pe ecranul pe care erau afisate aplicatiile terminalului de la Apple am putut vedea o serie de date din agenda lui Steve Jobs, care includeau chiar prezentarea, pranzul si o conferinta de presa dupa acestea.

Urmatorul pas a fost reprezentat de prezentarea aplicatiei Google Maps, inclusa in cel mai asteptat telefon al anului. Desi in discursul lui Jobs, acesta a pus accentul pe trafic si directionare, nu am putut vedea aceste feature-uri "la lucru", decat daca maream imaginea de pe ecran observand doua icon-uri in lateral. Jobs s-a dovedit a fi un mare meloman, pornind in cautarea unei melodii de la Red Hot Chili Peppers, iar cei prezenti au inceput sa aplaude, cand au vazut ca pentru a face scroll este doar nevoie sa misti degetul in sus sau jos pe touchscreen-ul terminalului. Exista si o metoda mai simpla, in caz ca lista ta de melodii este prea lunga: poti apasa una din micile litere din partea dreapta a ecranului telefonului si vei fi dus la acel grup de melodii, al caror nume incepe cu acea litera. Aceste litere sunt afisate vertical, in ordine alfabetica si usureaza enorm navigarea prin meniul telefonului.

Ca un fapt curios, Steve Jobs ar fi dat de inteles ca nu este posibil ca utilizatorii telefonului de la Apple sa isi puna o melodie proprie ca ringtone. Astfel, ei vor trebui sa foloseasca iTunes pentru a cumpara melodii, daca doresc sa le foloseasca ca sonerii. Chiar si cu toate aceste update-uri suntem tot mai avizi de informatii despre iPhone, cu doar 24 de zile inainte de marea lansare.

Iata si flilmuletul care ne prezinta detaliile ascunse ale prezentarii iPhone de catre Steve Jobs:

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×