Foloseste-ti mouse-ul pe telefonul mobil cu ajutorul BlueMouse

1.443 ori
<b>Foloseste-ti mouse-ul pe telefonul mobil cu ajutorul BlueMouse</b>Teksoftco a lansat un nou software destinat companionului tau de incredere, numit "BlueMouse" . Instaland softul pe orice terminal dotat cu sistemul de operare Windows Mobile, veti putea folosi orice tip de mouse Bluetooth. Nu cunoastem cu exactitate...

Teksoftco a lansat un nou software destinat companionului tau de incredere, numit "BlueMouse" . Instaland softul pe orice terminal dotat cu sistemul de operare Windows Mobile, veti putea folosi orice tip de mouse Bluetooth.

Nu cunoastem cu exactitate carei versiuni de Windows Mobile ii este destinat softul, dar din cate vedem in imagine, este vorba despre un Windows Mobile 5 pentru Pocket PC. Cu ajutorul lui BlueMouse veti puea lucra ca si cum v-ati afla acasa, la desktopul dumneavoastra cel de toate zilele. Softul include o lista de 17 actiuni standard de gen: scrolluri, deschiderea si inchiderea programelor sau schimbarea taskurilor.

Exista si compatiblitate GAPI, pentru gamingul mobil si banuim ca asta bucura gamerii frustrati de lipsa de optiuni de control la capitolul jocuri pe telefoanele mobile. Multi dintre utilizatori probabil se intreaba de ce am dori sa atasam un mouse, chiar si prin Bluetooth, unui terminal mobil de mici dimensiuni? Ganditi-va la o sedinta la nivel inalt, in care aveti de facut o prezentare video cu ajutorul unui Pocket PC. Cu ajutorul unei tastaturi Bluetooth, unui mouse Bluetooth si al unui headset aveti tot ce va trebuie pentru a renunta la frustrarile provocate de laptopul care ne insoteste in orice calatorie, pe langa telefonul mobil.

Material Video Promovat:

Teste acoperire și viteză 5G în București prin Speedtest Ookla, în rețeaua Orange

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×