Detalii despre HTC Polaris, acum numit Touch Cruise

Autor:  | Publicat în:  HTC 2.344 ori
<b>Detalii despre HTC Polaris, acum numit Touch Cruise</b>Cel mai nou terminal din seria HTC Touch este handsetul echipat cu GPS, pe numele sau Polaris, care tocmai a fost schimbat in Touch Cruise. Iata ca in sfarsit beneficiem de o lista reala a dotarilor acestui terminal, dar si de o imagine a acestuia: Pe...

Cel mai nou terminal din seria HTC Touch este handsetul echipat cu GPS, pe numele sau Polaris, care tocmai a fost schimbat in Touch Cruise. Iata ca in sfarsit beneficiem de o lista reala a dotarilor acestui terminal, dar si de o imagine a acestuia:

Pe langa faptul ca handsetul foloseste celebra tehnologie TouchFlo, care include functii de rotatie si zoom, noul model este un quad-band radio GSM (850/900/1800/1900) si un tri-band UMTS (850/1900/2100). De asemenea noul Touch suporta conectivitate HSDPA si HSUPA, operand datorita unuiprocesor MSM7200 de 400MHz. La capitolul memorie Polaris/Cruise sta destul de bine, fiind dotat cu 128MB RAM si 256MB ROM. Display-ul sau este un QVGA cu diagonala de 2.8 inch si care suporta o rezolutie de 320 x 240 pixeli.

Acest HTC include o camera de 3 megapixeli, plus o camera secundara de 0.3 megapixeli si suport pentru WiFi, Bluetooth dar si un slot microSD in cazul in care memoria interna a acestui terminal nu este de ajuns. Se pare ca designul terminalului nu a ajuns inca in stadiul sau final, dar se pare ca sistemul sau extern de control va include 4 butoane si o tasta circulara navigationala. Vom vedea modelul Cruise lansat pana la finalul lunii noiembrie, deci va trebui sa ne menajam cartile de credit pana atunci.

⚡ Orange România au de dat 5 televizoare smart Samsung și 5 telefoane Huawei P20 ca premiu, celor care doresc televiziune prin cablu gratuit (oarecum). Oferta se numește Orange Love, iar detalii găsiți aici.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×