Detalii despre HTC Polaris, acum numit Touch Cruise

2.386 ori
<b>Detalii despre HTC Polaris, acum numit Touch Cruise</b>Cel mai nou terminal din seria HTC Touch este handsetul echipat cu GPS, pe numele sau Polaris, care tocmai a fost schimbat in Touch Cruise. Iata ca in sfarsit beneficiem de o lista reala a dotarilor acestui terminal, dar si de o imagine a acestuia: Pe...

Cel mai nou terminal din seria HTC Touch este handsetul echipat cu GPS, pe numele sau Polaris, care tocmai a fost schimbat in Touch Cruise. Iata ca in sfarsit beneficiem de o lista reala a dotarilor acestui terminal, dar si de o imagine a acestuia:

Pe langa faptul ca handsetul foloseste celebra tehnologie TouchFlo, care include functii de rotatie si zoom, noul model este un quad-band radio GSM (850/900/1800/1900) si un tri-band UMTS (850/1900/2100). De asemenea noul Touch suporta conectivitate HSDPA si HSUPA, operand datorita unuiprocesor MSM7200 de 400MHz. La capitolul memorie Polaris/Cruise sta destul de bine, fiind dotat cu 128MB RAM si 256MB ROM. Display-ul sau este un QVGA cu diagonala de 2.8 inch si care suporta o rezolutie de 320 x 240 pixeli.

Acest HTC include o camera de 3 megapixeli, plus o camera secundara de 0.3 megapixeli si suport pentru WiFi, Bluetooth dar si un slot microSD in cazul in care memoria interna a acestui terminal nu este de ajuns. Se pare ca designul terminalului nu a ajuns inca in stadiul sau final, dar se pare ca sistemul sau extern de control va include 4 butoane si o tasta circulara navigationala. Vom vedea modelul Cruise lansat pana la finalul lunii noiembrie, deci va trebui sa ne menajam cartile de credit pana atunci.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×