E-TEN Glofiish X600 gata de productie

1.310 ori
<b>E-TEN Glofiish X600 gata de productie</b>Se pare ca inca nu vom vedea un model 3G din partea producatorului, dar totusi faptul ca E-TEN pregateste un succesor pentru X500 si X500+ nu poate fi decat o veste buna. Ambele terminale care l-au precedat pe X600 rulau sistemul de operare Windows...

Se pare ca inca nu vom vedea un model 3G din partea producatorului, dar totusi faptul ca E-TEN pregateste un succesor pentru X500 si X500+ nu poate fi decat o veste buna.

Ambele terminale care l-au precedat pe X600 rulau sistemul de operare Windows Mobile. Noul model, care ar trebui sa fie anuntat in curand va fi dotat cu 128MB ROM, 64MB RAM (destul de putin pentru un terminal al anului 2008) si o camera de 2 megapixeli. Evident handsetul va include si un slot pentru carduri microSD, suport Bluetooth, WiFi si GPS. Toate aceste feature-uri vor fi "ascunse" de o carcasa de doar 14.7 mm grosime.

Daca terminalul ar fi includs un display VGA, poate ne-ar fi suras, dar va trebui sa ne multumim doar cu un ecran QVGA cu diagonala de 2.8 inch. Am fost placut impresionati de E-TEN Glofiish X800, pe care l-am putut testa la standul Arobs de la SIAB 07 si speram sa gasim in X600, un urmas pe masura terminalului mentionat anterior. De mentionat este plierea perfecta a sistemului de operare Windows Mobile pe aceste terminale si usurinta cu care stylusurile si interfata pot fi folosite.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×
×