Video YouTube cu prezentarea Microsoft a noului concept Touch Desk

1.261 ori
<b>Video YouTube cu prezentarea Microsoft a noului concept Touch Desk</b>La suprafata acest touch desk arata ca un PC normal, intr-o varianta mai mare, dar la o privire mai atenta veti afla ca este mult mai mult de atat. Clipul de la sfarsitul acestui articol va va arata ce poate face acest unic computer. Conceput pentru a...

La suprafata acest touch desk arata ca un PC normal, intr-o varianta mai mare, dar la o privire mai atenta veti afla ca este mult mai mult de atat. Clipul de la sfarsitul acestui articol va va arata ce poate face acest unic computer.

Conceput pentru a inlocui o intreaga serie de alte gadgeturi, Touch Desk iti va permite sa scanezi documente, sa le convertesti in format text si sa le manipulati la fel de usor cum o faceti cu o foaie pe un birou normal. In fundal, vor fi disponibile toate informatiile de care are nevoie un patron pentru a isi conduce firma, de la o harta la o lista cu sarcini ale angajatilor.

Nu este nevoie de tastatura sau mouse pentru Touch Desk, tot ceea ce conteaza este vizualizarea informatiilor si manipularea lor prin atingere. Puteti face si cautari cu ajutorul comenzilor vocale, sau puteti incercui fraze cheie din documente importante cu ajutorul functiei de "inking" care ne aminteste de acele pen-uri folosite pentru palmtopuri.

Touch Desk va fi cu siguranta un concept apreciat, in special de catre firmele coplesite de hartogaraie si confuzie la capitolul organizare.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Black Friday Direct:

*Cumpărând accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării de la retailer. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×