Detalii despre Nokia N8? Intreab-o pe domnisoara in tricou N8!

1.978 ori
<b>Detalii despre Nokia N8? Intreab-o pe domnisoara in tricou N8!</b>Unul dintre punctele forte ale evenimentului Nokia World 2010 a fost organizarea, care a inclus o serie de persoane foarte prietenoase aflate la standurile companiei si gata sa iti ofere detalii despre terminalele finlandezilor. In plus, cei mentionati...

Unul dintre punctele forte ale evenimentului Nokia World 2010 a fost organizarea, care a inclus o serie de persoane foarte prietenoase aflate la standurile companiei si gata sa iti ofere detalii despre terminalele finlandezilor. In plus, cei mentionati purtau tricouri cu numele handsetului reprezentat inscriptionat, astfel ca stiati carui telefon ii corespunde fiecare.

De mentionat este faptul ca acesti reprezentanti Nokia erau foarte amabili si explicau in detaliu functiile handseturilor, fie ca era vorba de N8, C7, E7, C3 sau C6.Pana si cele mai ciudate cerinte ale bloggerilor au fost ascultate (cum ar fi parasirea cladirii cu un telefon pentru a-l testa in bataia soarelui).

Nici oficialii Nokia nu se sfiau sa poarte aceste tricouri, semn al deschiderii fata de public si al dorintei de a face reclama noilor smartphone-uri. Pe cand si o linie de astfel de tricouri pentru publicul de rand?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×